Svejo Danco Dobermann

Some things just fill your heart without trying

Hier kun je de allerlaatste nieuws updates vinden over de showresultaten, sport/werk, het wel en wee van de hondjes en het resente puppynieuws


11-mei-2019 IDS Luxemburg

Vanmorgen zijn we in alle vroegte vertrokken naar de internationale dogshow in Luxemburg. We hebben vandaag alleen Ashra bij ons.                                Ashra behaald een mooie tweede plaats in de jeugdklasse teven zwart met een uitmuntend.

 

26-april-2019 Hoera Ischa is zwanger!!!!!


28-maart-2019; Ischa heeft een liefdevolle ontmoeting gehad met Geoffrey van de Rijuco Hoeve

We hopen rond 24 mei een nestje te krijgen. Voor informatie, vragen en eventuele reserveringen kun je altijd contact opnemen.


28-maart-2019 Internationale Dogshow Rijnland (Bleiswijk)

Ashra behaalde een 3e plaats in de jeugdklasse met een uitmuntend          Ischa werd 1e met een uitmuntend in de Kampioensklasse en Beste van het ras. hiermee heeft ze ook haar laatste punt gehaald voor het Internationale Kampioenschap. We hebben nu officieel een Multi Champion in huis!!!


20-april-2019 IDS Goes

Vandaag zijn we naar de hondenshow in Goes geweest. We hadden Ashra en Zoe bij ons.                                                                                                    Ashra werd 2e met een uitmuntend in de jeugdklasse.                                   Zoe werd beste puppy van het ras met een veel belovend en werd later op dedag in de erering ook nog geselecteerd bij de beste 6 puppy's van de dag.   Op de weg naar huis zijn we nog op visite geweest bij een nestzusje van Ashra. Indy zag er echt toppie uit en is een evenbeeld van haar mama Ischa. Vladmir en Agnes super bedankt voor het gezellige bezoek en de goede zorgen.

6-april-2019 IDS Zwolle

Vandaag zijn we met Ashra en Zoe naar de Internationale dogshow in Zwolle geweest.  Ashra behaalde een knappe 1e plaats met een uitmuntend in de jeugdklasse en heeft haar tweede punt gehald voor de titel Nederlands Jeugdkampioen.                                                                                               Zoe heeft vandaag haar showdebuut gemaakt. Ze vond het in het begin wel een beetje spannend maar na een spelletje met de bal en rustig laten kijken naar alle commotie om haar heen ontspande ze en vond ze het allemaal dol gezellig. Ook in de ring was ze lekker zichzelf en totaal niet onder de indruk. Ze werd beste puppyteefje met een veel belovend en werd daarna ook nog beste Puppy van het ras. Zo trots op mijn knappe meisjes


10-maart-2019

we hebben deze week meerdere gezondheidsonderzoeken laten uitvoeren.

Ashra heeft haar heupen laten rontgen. Hoera ze heeft HD A heupen         Ashra en Zoe zijn beide getest op Von Willebrand en zijn allebei vrij        Ischa heeft een echo van haar hart gehad, dit was helemaal goed en er zaten geen afwijkingen, ook heeft ze haar 24 uur holtertest gehad en ook deze kon niet beter, ze had geen abnormaalheden en geen enkele misslag.            Kortom alle hondjes zijn super uit de testen gekomen en ik ben heel blij met deze fantastische uitslagen.

 
Kaart
Opbellen
E-mail